Sereď Streetball - Propozície

Jubilejný X. ročník Jarmočného streetballu

Blíži sa jarmok v meste Sereď a s ním prichádza aj jubilejný X. ročník očakávaného jarmočného streetballu, ktorý je určený pre vyznávačov pouličného basketbalu ako kolektívneho športu vo všetkých vekových a výkonnostných kategóriách. Jarmočný streetball sa za desať rokov svojej existencie stal trvalou súčasťou sereďského jarmoku. Pozývame všetkých basketbalistov a priaznivcov basketbalu, aby si prišli v sobotu 22. júna počas jarmoku porovnať svoje sily a basketbalové schopnosti na Mlynársku ulicu v Seredi. Tak ako po minulé roky, aj tento rok vás čakajú hodnotné ceny.
Družstvá štartujú v týchto kategóriách: A (do 10 rokov), B (do 12 rokov), C (do 14 rokov), D (do 18 rokov), E (od 18 rokov). Družstvá sa môžu prihlásiť na sekretariáte ZŠ Juraja Fándlyho denne v čase od 07.00 do 15.00. Uzávierka prihlášok je 19.6.2013 do 15.00 hod.
Počas streetballu sa uskutoční i súťaž o najlepšieho strelca trestných hodov a najlepšieho trojkára. Bližšie informácie: prihlášky, propozície, pravidlá na www.lokosered.sk.