Piešťany Streetball - Propozície

Piešťanský RANN streetball

OZ „Zober loptu, nie drogy“, basketbalový klub mládeže Piešťany v spolupráci s mestom Piešťany organizujú ďalší ročník populárneho Piešťanského RANN Streetballu. V sobotu 15. júna 2013 sa od rána v mestskom parku stretnú družstvá v troch kategóriách: MUŽI, MIX a YOUNG MIX.

V kategórii MIX bude zavedená miestna novinka a to povinnosť mať na ihrisku vždy dve ženy. V kategórii YOUNG MIX pre ročníky 1996 a mladšie sa neplatí štartovné, nakoľko je súčasťou projektu ZOBER LOPTU, NIE DROGY. Individuálne súťaže budú tradične dve: Trojková streľba a Streľba od polky, spojená so streľbou trestných hodov. Pre všetkých je pripravená afterparty.

Kategórie :
MUŽI
MIX – ročník 95 a starší. V tejto kategórii je povinné aby na ihrisku hrali aspoň 2 ženy
YOUNG MIX – ročník 96 a mladší. Kategória Young mix neplatí štartovné nakoľko sa stáva súčasťou projektu ZOBER LOPTU, NIE DROGY. Napriek tomu tímy v tejto kategórií dostanú štartovné tričko, minerálku a vstup na afterpárty.

Poplatok :
5€ / hráč/ka
Poplatok zahŕňa štartovné, tričko, minerálku a vstup na afterparty.

Tímy :
3 + 2 (náhradníci – nie je povinnosť)

Prihlasovanie :
Prihlasovanie bude prostredníctvom mailu: pnstreetball@gmail.com. Prihláška musí obsahovať: Názov tímu, Kategóriu, Mená hráčov, Kontakt. Okrem prihlášky je povinné aj vopred zaslať štartovné na číslo účtu: 611811953/7500 ČSOB Piešťany do 14.06.2013 do 21:00, inak bude prihláška stornovaná. NEZABUDNÚŤ napísať do poznámky názov tímu!

Súťaže :
Trojková streľba.
Streľba od polky spojená so streľbou trestných hodov.

Prezentácia :
9:00 – 9:30 v športovom areáli v mestskom parku
V prípade meškania z dôvodu zlého spojenia môžete volať na číslo 0903 757 125.