Športový deň ZLND Stará Ľubovňa - Vyhodnotenie

26. novmebra 2015 sa konal prvý Športový deň ZLND v Starej Ľubovni.

Obľúbenosť a záujem o túto akciu bol naozaj veľký. V športovej hale by ste nenašli jedno voľné miesto, poniektorí museli sedieť aj na schodisku, pretože hala bola úplne plná detí, vedúcich klubov a rodičov.

Program bol ako v minulosti popretkávaný, samozrejme okrem športu, hudobným vystúpením Branislava Mojseja ml. a skupiny Protection, prievidzkými cheerleaderkami, freestylistami z Hands Up Crew, vystúpením žiakov ZUŠ Jána Melkoviča, diváckymi súťažami a samozrejme tombolou, v ktorej na Vás čakali lákavé ceny. Celý tento deň nezabudnuteľne odmoderoval Jožo Pročko, ktorý tomuto dňu dal neopakovateľnú atmosféru a všetci pri jeho súťažiach a skandovaní boli celý čas natešení, že mohli prísť práve do Starej Ľubovne.

Jednoducho povedané, akási čerešnička na torte celého projektu “Zober loptu, nie drogy“ a jeho ročnej práce sú práve tieto Športové dni ZLND. Dúfame teda, že ste si to vy, účastníci, užili.

Športujúce deti v tento deň súťažili vo futsale kde sa stretli žiaci Základnej školy zo Starej Ľubovne proti Oktanu Kežmarok. V hádzanej to boli kluby Iuventa Michalovce, MŠK Vranov n./Topľou, Noxwel Sečovce, Bemaco Prešov. V basketbale odohrali zápasy KAC Jednota Košice, Abovia 96 Košice, 1.BK Michalovce, BAM Poprad, ŠŠK Basket St.Ľubovňa. Vo volejbale sa stretli žiaci Základnej školy zo Starej Ľubovne proti Oktanu Kežmarok. A nakoniec sa v exhibičnom duchu odohrali zápasy v stolnom tenise medzi hráčmi a hráčkami STO Valaliky a ŠKST Michalovce a predstavili sa nám aj extraligoví hráči Starej Ľubovne a to Peter Poľa a Stanislav Guman.

V tento deň nebolo dôležité kto vyhrá, ale kto si z tohto Športového dňa odnesie čo najviac pozitívnych zážitkov a bude na neho spomínať ešte veľmi dlhý čas.

Naša vďaka patrí p. Františkovi Solárovi, ktorý nám pri organizácií veľmi pomáhal a všetkým, ktorí sa svojou troškou podieľali na tejto akcii ĎAKUJEME.

Tím ZLND