Bratislava Hýbeme svetom (Leto) - Propozície

HÝBEME SVETOM

Ďalšie kolo úspešného podujatia Hýbeme Svetom má pokračovanie na veľkom podujatí 16. júna 2015 na ZŠ Majerníkovej 62 na Dlhých dieloch o 9:00 hodine pod názvom HÝBEME SVETOM.

Podujatie organizuje MBK karlovka za podpory projektu „Zober loptu, nie drogy“. Klub MBK Karlovka pôsobí na Základnej škole na Majerníkovej 62 v rámci Pohybových a loptových hier, spolu na 13-tich školách v Bratislave. Deti sa stretávajú s trénermi minimálne raz do týždňa. Cieľom poduajtia je , aby sa mladí nadšenci spoločne stretli a zmerali si svoje sily, navzájom sa spoznali a vytvorili nové priateľstvá. Participácia na podujatí zahŕňa v sebe účast 10 detí reprezentujúcich vašu školu, ktorí si spoločne zasúťažia a 1 pedagóga, ktorý je divákom počas podujatia a prevezme ceny pre vašu školu.

Podujatie je určené pre deti:
10 detí 1. – 3. ročníka, prvý stupeň. Prednostne tí, ktorí sú aktívnymi účastníkmi Pohybových a loptových hier počas týždňa.
Doplnené o deti, ktoré majú pozitívny prístup k športu a záujem reprezentovať svoju školu.

Pedagóg: pôsobiaci na prvom stupni, ktorý ma pozitívny prístup k športu a záujem zúčastniť sa našej akcie.

Harmonogram dňa:
8:00 – 9:30 → Dovoz, príchod detí nami objednaným autobusom- prípadne individuálne
9:30 – 9:40 → Otvorenie podujatia, predstavenie participujúcich škôl
9:40 –11:40 → SÚŤAŽE A HRY- Rozcvičenie- Štafetové súťaže- Súťaže na stanovištiach- Súťaž o najmenšiu a najväčšiu tenisku- Minibasktbal
11:40–12:00 → Vyhodnotenie, spoločné fotenie, občerstvenie
12:00–12:30 → Odchod, odvoz detí nami objednaným autobusom

Záverečná akcia tohto školského roka Hýbeme svetom 2015 má rozhýbať našich najmenších,vytvoriť pozitívny vzťah k športu, nájsť nových kamarátov. Každá škola dostane darček, ktorý môže využiť pri športovaní v škole.

Povinná výbava pre deti na podujatie: tričko, tepláky, krátke športové nohavice, tenisky do telocvične, fľaša s vodou, bojovný duch na súťaženie.

Povinná výbava pre pedagóga na podujatie: tenisky do telocvične, dobrá nálada.

Príďte nás povzbudiť, tešíme sa na Vás!!!